V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Losse Thee in plaats van theezakjes: Goedkoper, lekkerder en beter voor tegen aardeopwarming

   Losse thee in plaats van theezakjes: Goedkoper en Lekkerder

   Nu sta ik voor de uitdaging om een tekstje te schrijven over hetgeen in de kop beweerd wordt. Wat hier aan toe te voegen dan een herhaling van hetgeen hierboven beweerd wordt in iets andere vorm en met meer woorden. Daar gaan we dan:

   Losse thee is aanmerkelijk, behoorlijk en veel voordeliger in gebruik dan theezakjes. Aan theezakjes kleven daarnaast nog milieutechnische nadelen als daar zijn: cellulose, nietje, kaartje en koortje. Allemaal weg te werpen onzin die het genot van uw cuppa teniet doen. En allemaal prijsopdrijvende elementen.

   Losse thee is goedkoper in aanschaf, duurzamer en veel lekkerder. U kunt, omdat uzelf bepaalt hoeveel thee u gebruikt, zelf de intensiteit bepalen en er eventueel ook iets naar eigen smaak (kaneel, stukje appel, rozenblaadjes) aan toevoegen.

   Jazeker. Losse thee heeft ten opzichte van zakgebaseerde alleen maar voordelen:

   1. Milieutechnisch: Er smelten aantoonbaar minder gletsjers door;
   2. Financieel: Menig hypotheek wordt vroegtijdig afgelost door losse thee gebruikers;
   3. Smaak: Losse thee wordt ook wel de kaviaar onder de champagnes genoemd.

   Ja mensen: de echte bespaarder drinkt losse thee En de echte levensgenieter ook. De rest drinkt iets anders. Moeten zij zelf weten.